söndag 9 maj 2010

Niklas Strömstedt

Igår var jag ute på lite roligheter!

En av mina bästa vänner fyller 40 och hon skulle överraskas med en dag med vänner. Hon hade väl misstänkt att något var på G men inte vad & när. Jag fick hänga med hennes gamla tjejgäng som gjort det till en utomordentligt trevlig vana att fira snällt!

Vi började med god lunch och bubbel på 1891 i Sundsvall. Sedan fick hon rejält med shoppingcheckar att spendera under eftermiddagen. Sedan blev det en flaska vitt till efter hennes snabb shopping... pengarna tar ju slut snabbt om man har god & dyr smak :-)

Därefter hem till en av tjejerna för mer bubbel och uppfräschning av ett gäng 40 åringar inför kvällen. Sedan var vi bokade på Södra berget för supe och Niklas Strömsteds framträdande.

Nu till alla våras stora behållning av kvällen när Niklas säjer att det finns en 40 åring i publiken och
sedan hennes namn :))) Hela publiken ställer sig sedan på Niklas komando upp i bänkraderna och sjunger Ja må hon leva för vår vän som vid det här laget skäms något FANTASTISKToch vill försvinna från planeten.

När alla sjungit klart och innan den starka stråkastaren släcks som belyst vår vän under sången frågar Nicklas - XX känns det bra nu!?Hon gör en konstig huvudskakning och tittar ner :)) Vi skrattade så vi höll på att dö ....vår vän skrattade inte fullt så mycket:))

Sedan avslutade vi med drinkar & disco på Oscar.

Tack för igår tjejer!


Nordljus

0 kommentarer: