tisdag 15 juni 2010

Himmel på burk...



... är denna Chokladmarmelad från Les Confitures a l Ancienne.

Heter egentligen Confiture de Lait au Chocolat och är en tjock, söt, bredbar chokladsås, inte vad man tänker på när man hör marmelad! Det är en specialitet i regionen Normandie i Frankrike.

Helt ljuvligt god!

Du kan använda den i bakverk (rulltårta, muffins mm), till fondue eller varför inte bara bred på en bit rostad toast!

2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n

Mmmm va gott!!! Älskar man marmelad OCH choklad måste detta ju vara den mest perfekta kombinationen!!!

Urvackra bröllopsbilder du tagit nedan, de var verkligen estetiskt tilltalande, såsosm brudparet, vilken häftig grej med svarta detaljer och en brudbukett med en stor vit kryss och fjädrar, kul och vackert! Och du kan ju börja jobba extra som bröllopsfotograf ju!! Mari.

Sirpa

Ooo...choklad! Låter gott!
Har det bra! Kram Sirpa